V.NET - B2B Spletna trgovina in portal za stranke

Za razliko od drugih rešitev na trgu,
je naša cena fiksna in ni vezana na vaše prihodke, prodane količine ali druge spremenjljivke.

Optimizirajte svoje delovanje in povečajte učinkovitost

Izboljšajte svoj prehod na digitalizirano obdelavo naročil.

V.NET je prilagojen proizvodnim podjetjem in njihovim raznolikim B2B strankam, saj poenostavlja upravljanje naročil, izboljšuje komunikacijo s strankami, zmanjšuje čas, porabljen za administrativna opravila in tako vaši ekipi omogoča, da se osredotoči na ključne poslovne dejavnosti.

V.NET z intuitivnim vmesnikom omogoča enostavno upravljanje kompleksnih sistemov za naročanje, kar znatno zmanjša število "ozkih grl" in poveča zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami

Ključne prednosti implementacije B2B spletne trgovine V.NET

Optimizacija prodajnega procesa in skrajšanje prodajnega časa
Zmanjšajte administrativno delo in se osredotočite na rast
Povečajte zadovoljstvo strank in njihovo življenjsko vrednost
Omogočite stroškovno učinkovito prilagodljivost in spodbujajte avtomatizacijo prodaje

Povečajte učinkovitost in zmanjšajte stroške

Ključne funkcije
Prilagodljivo upravljanje kataloga

Prilagodite kategorizacijo in dobavljivost tako, da ustrezata vaši lastni zalogi, s čimer strankam zagotovite vedno aktualne informacije.

Politika oblikovanja cen na osnovi uporabniškega računa

Prilagodite pravila določanja cen, da ustrezajo vašemu poslovnemu modelu in prilagodite cene glede na posamezen uporabniški račun.

Samopostrežni portal

Strankam omogočite samostojno upravljanje naročil, preverjanje statusov ter dostop do informacij o izdelkih in trženju, s čimer boste zmanjšali svojo administracijsko obremenitev.

Prilagodljivost integracije

Brezhibna integracija z večino sistemov CRM in ERP, kar zagotavlja poenoten potek dela in sinhronizacijo podatkov v realnem času.

Prilagodljiv vmesnik

Naš portal se prilagaja vašim poslovnim zahtevam. Prilagodite funkcije svojemu delovnemu procesu in zagotovite nemoteno integracijo v svoje vsakodnevno poslovanje.

Integrirana komunikacijska orodja

Vzdrževanje jasne in dosledne komunikacije s strankami prek integriranih sistemov sporočil in obvestil.

Stopite v stik z nami
Storitve

Navdušite svoje stranke z zagotavljanjem priročnosti, prilagajanja in učinkovitosti.

Poenostavljeno naročanje
B2B Portal poenostavlja postopek naročanja, saj strankam omogoča hitro in enostavno naročanje prek spletne platforme.
Prilagojena izkušnja
Stranke imajo dostop do prilagojenih katalogov, cen in predlogov izdelkov, ki so prilagojeni njihovim posebnim potrebam in željam.
Samopostrežne zmogljivosti
B2B Portal strankam omogoča, da upravljajo svoje račune, pregledujejo zgodovino naročil in stanje trenutnih naročil, sledijo pošiljkam, prenesejo tržna gradiva in kataloge izdelkov, naročijo storitev vzdrževanja, če so na voljo in sami opravijo plačila, kar zmanjšuje potrebo po ročnih posegih.
Informacije v realnem času
Stranke lahko v realnem času dostopajo do informacij o razpoložljivosti izdelkov, stanju naročil in zalogah, kar zagotavlja preglednost in boljše sprejemanje odločitev.
Hitrejši odzivi
Rešitev za spletno poslovanje B2B omogoča hitrejši odzivni čas podjetij pri obdelavi naročil, zagotavljanju ponudb ali obravnavi poizvedb strank.
Skladnost
Stranke prejmejo enotne informacije o cenah in izdelkih, kar zmanjšuje zmedo in zagotavlja enotno izkušnjo v vseh primerih poslovanja.
Priročnost
B2B Portal je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar strankam omogoča, da oddajo naročila in dostopajo do informacij, ko jim to ustreza, ne glede na delovni čas.
Izboljšana komunikacija
Vgrajena komunikacijska orodja strankam omogočajo, da preprosto komunicirajo z upravljavci računov, zaprosijo za ponudbe ali poiščejo podporo.
Dostop do podatkov
Stranke lahko dostopajo do zgodovine podatkov, kot so zgodovina naročil in plačil, računov in pogodb, kar jim pomaga pri učinkovitejšem upravljanju lastnih evidenc.
Enhanced Collaboration
Foster better collaboration by enabling clear communication, reducing errors, and streamlining processes.
Stopite v stik z nami

Zakaj izbrati V.NET B2B spletno trgovino

V.NET je več kot le uporabniku prijazen vmesnik; je strateško orodje za zmanjšanje stroškov poslovanja. S premišljenim oblikovanjem cen vlagate v vrednost in se osredotočate na širitev poslovanja brez stresa zaradi naraščajočih stroškov.

Naša platforma omogoča:

List icon
Pregledna cenovna politika: Uživajte v neomejenih možnostih z lastno prodajo, jezikovnimi možnostmi in seznamom izdelkov, ne da bi vas skrbelo povečanje stroškov za razširjeno poslovanje.
List item icon
Prilagojeno vašim potrebam: .NET za vzpostavitev portala, ki bo popolnoma usklajen z vašimi poslovnimi zahtevami in obstoječo IT infrastrukturo.
List item icon
Varno in združljivo: V V.NET Commerce lahko izkoristite zanesljivo varnost Microsoftovega ogrodja ASP.NET Core, ki zagotavlja, da je vaša spletna trgovina ne le varna, temveč tudi v celoti skladna z uredbo GDPR.
List item icon
Možnosti integracije: Omogočajo nemoteno integracijo s številnimi sistemi ERP, orodji CRM, podatkovnimi shrambami in drugo programsko opremo.
List item icon
Podpora in usposabljanje: Vodimo vas skozi celoten postopek uvajanja portala B2B za stranke. Od načrtovanja procesov, integracij in usposabljanja osebja in strank. Po fazi uvajanja in usposabljanja vam nudimo podporo strankam, prilagojeno vašim potrebam.
Stopite v stik z nami
analiza stanja

Download guide: Guidelines for Successful Website Renovation

Download
proces

Naš pristop k projektom izdelave e-trgovin

predlog arhitekture

Analiza in načrtovanje

Prvi in najpomembnejši korak v projektu je dobro razumevanje zahtev, danosti in omejitev projekta. Naša ekipa strokovnjakov zato z vami v tej fazi izvede:

List icon
Določitev ciljev in strategije spletne trgovine
List icon
Pregled trenutnega stanja informacijske in podatkovne infrastrukture v podjetju
List icon
Popis želelnih funkcionalnosti spletne trgovine (tako za urednike spletne trgovine, kot za končne uporabnike)
List icon
Izdelava arhitekture e-trgovine s podrobnim popisom vseh potrebnih integracij
List icon
Izris procesa delovanja spletne trgovine ter vseh zalednih procesov
List image

Uporabniška izkušnja in design

V tej fazi projekta se posvetimo uporabniški izkušnji in vizualnemu vtisu spletne trgovine. Naše storitve zajemajo:

List item icon
Izris nakupne poti in stičnih točk s kupcem
List item icon
Izdelava UI, UX in designa spletne trgovine
List item icon
Uporabniško testiranje

Razvoj in podpora

Naša razvojna ekipa poskrbi, da se načrti in ideje pretvorijo v realnost, da vaša e-trgovina zaživi v skladu z načrti in pričakovanji. Tudi ko je razvoj spletne trgovine končan, vas ne pustimo samih.

List item icon
Razvoj spletne trgovine za vse naprave
List item icon
Razvoj integracij - PIM, ERP, CRM, MA idr.
List item icon
Postavitev napredne ecommerce analitike
List item icon
Lansiranje, testiranje, optimizacija in podpora
List item icon
Izobraževanje za urednike e-trgovine

Projektno vodenje in svetovanje

V okviru projekta vam nudimo celovito projektno vodenje, ki vključuje povezovanje različnih partnerjev in ekip, pregledno vodenje in poročanje o stanju na projektu ter prevod vaših poslovnih zahtev v IT zahteve za vse vključene partnerje.

Poleg tega vam lahko nudimo svetovanje od izbire ponudnika plačilnega sistema, do vzpostavitve optimalnih internih procesov za urejanje in upravljanje spletne trgovine do svetovanja za optimizacijo in nadgradnjo po lansiranju.

tehnologija

Tehnologije, ki jim zaupamo

Sitefinity
DXP

Napredna platforma za digitalne storitve, ki jo je enostavno uporabljati, upravljati, razvijati in prilagajati.

Sitefinity Progress logo
uCommerce
eCommerce

Izjemno prilagodljiva in nadgradljiva platforma e-trgovine .NET, zasnovana tako, da raste skupaj z vašimi poslovnimi zahtevami.

Ucommerce logo
webflow
web builder

Create your website in three steps: 1. Select template, 2 adjust format, 3. enter content.

Creating a website has never been so easy and fast.

Umbraco
CMS

Odprtokodni sistem za upravljanje vsebine (CMS), zgrajen na ogrodju Microsoft .NET.

Umbraco je znan po svoji prilagodljivosti in uporabniku prijaznem vmesniku, zato razvijalcem in ustvarjalcem vsebine omogoča učinkovito gradnjo in upravljanje dinamičnih spletnih mest.

nopCommerce
eCommerce

Robustna in odprtokodna platforma za e-trgovino, zasnovana za podjetja, ki iščejo prilagodljivo in razširljivo spletno trgovino.

NopCommerce zagotavlja celovito rešitev za potrebe e-trgovine, ki podjetjem omogoča, da ustvarijo brezhibno in prilagojeno spletno nakupovalno izkušnjo za svoje stranke.

ActiveCampaign
Email Marketing, Automation & CRM

Vsestranska in uporabniku prijazna platforma za avtomatizacijo trženja, ki podjetjem omogoča, da učinkovito sodelujejo s svojimi strankami.

Zaradi intuitivnega vmesnika in integracij je dragocena rešitev za podjetja, ki želijo optimizirati svoja trženjska prizadevanja in spodbuditi splošno rast.

Če želite ostati konkurenčni v digitalnem poslovnem okolju, izboljšati odnose s strankami in racionalizirati svoje poslovanje, potem ste pripravljeni na portal za stranke B2B.

Rezervirajte 20-minutni spletni termin s strokovnjakom za spletne rešitve in raziščita možnosti kako od ideje do realizacije, hitro in zanesljivo.

Stopite v stik z nami
Hvala!
Prosimo, preverite vnesene podatke.