Tehnologija v službi marketinga

V

areo je MarTech agencija, ki podjetjem pomaga pri izbiri in implementaciji marketinških orodij za povečanje učinkovitosti in uspešnosti delovanja marketinških in prodajnih oddelkov. Podjetjem svetujemo pri izbiri prave marketinške tehnologije glede na obstoječo informacijsko arhitekturo, nivo znanja in kompetenc ter zastavljenih poslovnih ciljev. Ponujamo storitve izdelave digitalnih marketinško-prodajnih strategij, digitalizacijo marketinga in prodaje, pripravljamo RFPje in sodelujemo pri izbiri ponudnikov.

Seveda pa tehnologija brez implementacije in uporabe, sama po sebi ne zadostuje. Naša razvojna ekipa vam pomaga povezati in integrirati vaša marketinška in druga poslovna IT orodja (ERP, CRM, PIM...) za avtomatski prenos podatkov med njimi.
Dodatno lahko poskrbimo za dvig digitalnih kompetenc vaše ekipe, ter nudimo podporo pri implementaciji izbranih orodoij - od implementacije in integracije do prilagoditve orodja poslovnim procesom in zastavljenim ciljem.

Zakaj Vareo?

15+ let znanja in izkušenj

Naši strokovnjaki delujejo v digitalnem marketingu, programiranju, svetovanju in povezovanju le-tega v zmagovalno celoto že več kot 15 let. Z nami boste uspešno rešili vsak izziv.

Povezovanje ITja in marketinga

Marketing brez digitalnih orodij ne more več uspešno zadovoljevati kaj šele kreirati uporabniških potreb. Zato že vrsto let povezujemo IT, razvoj in marketing v zgodbe o uspehu.

Vedno v koraku s trendi

Naša ekipa se nehno izobražuje in nadgrajuje svoja znanja, da vam lahko ponudimo najnovejše rešitve. Smo vodilni strokovnjaki na področju uvajanja naprednih digitalnih marketinških rešitev.

Naš moto: Od besed k dejanjem

Nudimo vam strateško svetovanje in implementacijo. Naše delo se NE zaključi s slajdi. To kar svetujemo, tudi implementiramo in poskrbimo, da prispete do zastavljenih ciljev brez nepotrebnega stresa in v zastavljenih okvirjih.

Majhni a izjemno učinkoviti

Naše poslanstvo je nuditi najboljšo storitev na področju MarTech-a in biti nepogrešljiv partner naših naročnikov. Zato delamo samo z omejenim številom naročnikov, da lahko ne samo dosegamo, ampak presegamo pričakovanja.

Z nami je veselje delati

Verjamemo, da vsa strokovnost tega sveta ne pomaga, če ne poskrbimo, za prijetne in spoštljive odnoste ter poskrbimo, da smo partner na katerega se lahko vedno zaneste, ki dostavi obljubljeno in še več, ter vas zna nasmejati.

Podjetjem pomagamo optimalno izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo moderne tehnologije

50+
Uspešno zaključenih projektov
15+
Let izkušenj
20+
Zadovoljnih naročnikov
7
Strokovnjakov ki poskrbijo za skupni uspeh

Ožja ekipa

MarkTECH
Nataša Mithans
LastniCA in direktorICA
Svetovalka za strateški in digitalni marketing
Gorazd Planinc
Gorazd planinc, MBA
Lastnik IN USTANOVITELJ
Svetovalec in informacijski arhitekt za marketinške in kadrovske rešitve
Lenart ambrož
CTO
Svetovalec, arhitekt, SENIOR razvijalec in integrator naprednih spletnih in e-commerce rešitev
Andrej kaltenekar
VODJA PROJEKTOV

Zakaj Vareo

Certifikati
2017
2018
2018
2019 - Lenart Ambrož
2020 - Gorazd Planinc
2020 - Gorazd Planinc
Gorazd Planinc, Gold Certified User
2020 - Nataša Mithans
2020