MarTech specialisti

Podjetjem pomagamo optimalno izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo moderne tehnologije - od izdelave strategije, do izbora orodja, implementacije in integracije z zalednimi procesi.

Naša zgodba

Tehnologija v službi marketinga

Vareo je MarTech agencija, ki podjetjem pomaga pri izbiri in implementaciji marketinških orodij za povečanje učinkovitosti in uspešnosti delovanja marketinških in prodajnih oddelkov. Podjetjem svetujemo pri izbiri prave marketinške tehnologije glede na obstoječo informacijsko arhitekturo, nivo znanja in kompetenc ter zastavljenih poslovnih ciljev. Ponujamo storitve izdelave digitalnih marketinško-prodajnih strategij, digitalizacijo marketinga in prodaje, pripravljamo RFP-je in sodelujemo pri izbiri ponudnikov.

Seveda pa tehnologija brez implementacije in uporabe sama po sebi ne zadostuje. Naša razvojna ekipa vam pomaga povezati in integrirati vaša marketinška in druga poslovna IT orodja (ERP, CRM, PIM...) za avtomatski prenos podatkov med njimi.
Dodatno lahko poskrbimo za dvig digitalnih kompetenc vaše ekipe, ter nudimo podporo pri implementaciji izbranih orodoij - od implementacije in integracije do prilagoditve orodja poslovnim procesom in zastavljenim ciljem.

projektno vodenje
Naša vizija

Podjetjem pomagamo optimalno izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo moderne tehnologije

50+
Uspešno zaključenih projektov
15+
Let izkušenj
20+
Zadovoljnih naročnikov
5
Strokovnjakov ki poskrbijo za skupni uspeh
50+
Uspešno zaključenih projektov
15+
Let izkušenj
20+
Zadovoljnih naročnikov
5
Strokovnjakov ki poskrbijo za skupni uspeh

Zaupajo nam

Logo AmchamLogo AtlantisLogo BTCLogo CeemanLogo CERLogo DMSLogo DukeLogo e+Logo erste cardLogo GalaganLogo Golden inkLogo Steklarna HrastnikLogo IEDCLogo MarxLogo NLBLogo novomaticLogo OK ConsultingLogo sportinaLogo Tom TailorLogo xyzLogo AmchamLogo AtlantisLogo BTCLogo CeemanLogo CERLogo DMSLogo DukeLogo e+Logo erste card

Zakaj Vareo?

List item icon
15+ let znanja in izkušenj

Ključ do uspeha pri postavitvi spletne trgovine je dobro načrtovan in zastavljen projekt.

List item icon
Povezovanje ITja in marketinga

Marketing brez digitalnih orodij ne more več uspešno zadovoljevati kaj šele kreirati uporabniških potreb. Zato že vrsto let povezujemo IT, razvoj in marketing v zgodbe o uspehu.

List item icon
Vedno v koraku s trendi

Naša ekipa se nehno izobražuje in nadgrajuje svoja znanja, da vam lahko ponudimo najnovejše rešitve. Smo vodilni strokovnjaki na področju uvajanja naprednih digitalnih marketinških rešitev.

List item icon
Naš moto: Od besed k dejanjem

Nudimo vam strateško svetovanje in implementacijo. Naše delo se NE zaključi s slajdi. To kar svetujemo, tudi implementiramo in poskrbimo, da prispete do zastavljenih ciljev brez nepotrebnega stresa in v zastavljenih okvirjih.

List icon
Majhni a izjemno učinkoviti

Naše poslanstvo je nuditi najboljšo storitev na področju MarTech-a in biti nepogrešljiv partner naših naročnikov. Zato delamo samo z omejenim številom naročnikov, da lahko ne samo dosegamo, ampak presegamo pričakovanja.

List item icon
Z nami je veselje delati

Verjamemo, da vsa strokovnost tega sveta ne pomaga, če ne poskrbimo, za prijetne in spoštljive odnose ter poskrbimo, da smo partner na katerega se lahko vedno zaneste, ki dostavi obljubljeno in še več, ter vas zna nasmejati.

Vareo

Ožja ekipa

Certifikati