Prosto delovno mesto

Projektni vodja marktech implementacij

Iščemo Projektno vodjo marktech implementacij, ki bo znal/a krmariti med zahtevami naročnikov, zasedenostjo ekipe in realnimi zmogljivostmi tehnologije. Idealna oseba za ta job je nekdo, ki ima že vsaj 3 leta izkušenj z vodenjem digitalnih projektov, zna sama »pošraufati« enostavne strani v CMSju ter urediti e-mejle, se znajde v MA in CRM orodjih in ji tudi avtomatizacijski tokovi ne predstavljajo večjih izzivov.

Prijave do 22.3.2024
Prijava

Ključne naloge vključujejo:

List item icon
Strateška podpora naročnikom:

Redno komuniciranje z naročniki za razumevanje njihovih potreb, proaktivno reševanje morebitnih težav in prepoznavanje priložnosti za dodatne storitve. Zmožnost postati zaupanja vreden strateški partner za naše stranke.

List item icon
Celovito upravljanje projektov:

Vodenje vseh vidikov izvedbe projektov, vključno s popisom zahtev, projektnim načrtovanjem in spremljanjem poteka projekta, da zagotovite pravočasno izvedbo projektov v okviru potrjenega obsega in proračuna.

List item icon
Kakovostna komunikacija in sestanki:

Redni sestanki z interno ekipo za določanje časovnih okvirov projektov in zagotavljanje, da projekt izpolnjuje pričakovanja strank ter je v skladu s potrjeno tehnično dokumentacijo.

List item icon
Podpora strankam pri uporabi orodij:

Aktivna podpora strankam pri uporabi orodij za upravljanje spletnih strani, trgovin in portalov, marketinško avtomatizacijo in e-mailinge. Priprava in izvedba izobraževanj za stranke za samostojno uporabo orodij.

List icon
Samostojna uporaba digitalnih orodij:

Samostojno izdelava enostavnih pristajalnih strani, kontaktnih obrazcev in avtomatizacijskih tokov. Priprava vsebin, ki povečujejo učinkovitost marketinških kampanj.

Potrebna znanja in izkušnje za uspešno opravljanje delovnih nalog:

List item icon
Izkušnje v vodenju strank in projektov:

Uspešno ste vodili digitalne in razvojne projekte ter imate sposobnost učinkovitega komuniciranja s strankami.

List item icon
Odlične organizacijske sposobnosti:

Zmožnost upravljanja več projektov hkrati ter določanje prioritet v dinamičnem okolju.

List item icon
Samostojna uporaba platform za avtomatizacijo trženja:

Izkušnje z orodji za marketinško avtomatizacijo, kot so ActiveCampaign, SharpSpring, Sendgrid, ki jih znate učinkovito uporabljati za izvajanje marketinških kampanj.

List item icon
Poznavanje tehnoloških rešitev in konceptov spletnega razvoja:

Poznavanje tehnoloških rešitev in konceptov spletnega razvoja je prednost, kar vam omogoča boljše razumevanje potreb strank in tehnične izvedbe projektov.

List icon
Odlične komunikacijske in medosebne spretnosti:

Sposobnost vzpostavljanja in vzdrževanja trdnih odnosov s strankami ter učinkovitega sodelovanja z internimi ekipami.

List item icon
Proaktiven pristop k reševanju izzivov:

Zmožnost prepoznavanja in reševanja izzivov ter iskanja inovativnih rešitev za izboljšanje rezultatov projektov.

List item icon
Veselje do in sposobnost samostojnega dela:

Sposobnost samostojnega dela ter uspešnega sodelovanja v ekipi, hkrati pa ste motivirani za doseganje ciljev podjetja.

List item icon
Tekoče znanje angleščine:

Dobro znanje angleškega jezika, saj delo vključuje komunikacijo s strankami in uporabo angleških orodij in izobraževanj.

List item icon
Diploma ali ekvivalentne delovne izkušnje:

Diploma iz poslovne administracije, trženja, računalništva ali sorodnih področij je prednost, vendar se upoštevajo tudi ekvivalentne delovne izkušnje.

Kaj lahko pričakujete za svojo angažma:

List item icon
Sodelovanje pri inovativnih projektih:

Kot del naše ekipe boste sodelovali pri inovativnih projektih na področju digitalnega marketinga in razvoja spletnih rešitev. Imeli boste priložnost delati z naprednimi tehnologijami ter oblikovati inovativne rešitve za naše stranke.

List item icon
Priložnost za strokovni razvoj:

Pri Vareu vam nudimo dinamično delovno okolje, kjer boste imeli priložnost delati na raznolikih in izzivalnih projektih. Sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki vam bo omogočilo nenehno učenje in razvijanje novih spretnosti.

List item icon
Izobraževanja:

Pri Vareu verjamemo v nenehno učenje in rast. Ponujamo vam priložnost za nadaljnji razvoj vaših spretnosti in znanj s pomočjo internih in zunanjih izobraževanj ter delavnic.

List item icon
Mentorstvo:

Pri Vareu cenimo in spodbujamo vaš osebni in karierni razvoj. Sistem mentorstva vam bo omogočil osebno rast in napredovanje v vaši karieri, medtem ko bomo skupaj gradili uspešno prihodnost podjetja.

List icon
Fleksibilno delovno okolje:

Verjamemo v rezultate in dostavljanje dogovorjenega brez izgovorov, zato nam je vseeno od kod in kdaj delate. Pomembno je, da je delo opravljeno in stranke zadovoljne. Nimamo pisarne, se pa radi srečujemo na dobrih kosilih in sproščenem klepetu.

List item icon
Plačilo in dodatki:

Izhodiščna plača za to delovno mesto znaša 1.800 € bruto mesečno, vendar se lahko glede na izkušnje in znanja kandidata temu primerno prilagodi. Poleg osnovne plače se kandidatu dodatno izplačuje kvartalni bonus, ki je odvisen od doseženih rezultatov.

Prijave zbiramo do 22.3.2024 oziroma dokler ne najdemo prave osebe.

Prijave pošljite na agency@vareo.si, prijava naj vsebuje vaš CV in kratek opis zakaj smo za skupaj.

Prijava
Naša zgodba

O Vareu

Vareo je MarTech agencija, ki podjetjem pomaga pri izbiri in implementaciji marketinških orodij za povečanje učinkovitosti in uspešnosti delovanja marketinških in prodajnih oddelkov. Podjetjem svetujemo pri izbiri in implementaciji prave marketinške tehnologije glede na obstoječo informacijsko arhitekturo.
Naše strokovno znanje in izkušnje obsegajo razvoj prilagojenih spletnih in eCommerce rešitev za B2B in B2C. Zahvaljujoč desetletnim izkušnjam z .NET tehnologijo in globokemu razumevanju poslovnih procesov, smo uspešno zaključili številne kompleksne digitalne projekte in postavili e-trgovine za različne stranke.