Umbraco

Umbraco, vodilni odprtokodni sistem za upravljanje vsebine, je zasnovan tako, da zadovolji potrebe podjetij vseh velikosti, digitalnih agencij, razvijalcev, ustvarjalcev vsebin in e-trgovin. Zgrajen na tehnologiji .NET (ASP.NET Core), ponuja celoten nabor orodij za ustvarjanje zmogljivih in uporabniku prijaznih spletnih mest.

Umbraco je ključ do uspeha vaše digitalne strategije

Prilagodljivost in razširljivost, ki omogočata ustvarjanje prilagojenih rešitev

Ena od ključnih prednosti Umbraca je njegova prilagodljivost in razširljivost, ki omogočata ustvarjanje resnično prilagojenih rešitev. Razvijalci lahko izkoristijo prilagodljive gradnike in obsežne možnosti integracije, kar jim omogoča, da spletno mesto popolnoma prilagodijo specifičnim potrebam in zahtevam strank. Hkrati pa je uporabniški vmesnik tako intuitiven, da uredniki vsebine zlahka obvladujejo svoje naloge.

Preprosto ustvarjanje in upravljanje vsebine

Z Umbracom je ustvarjanje in upravljanje vsebine preprosto.  

List item icon
Uredniki lahko opravljajo vsakodnevne naloge, kot so pregledovanje in objavljanje vsebine, načrtovanje kampanj in še veliko več.
List item icon
Napredna orodja, kot so možnosti za nalaganje, obrezovanje in upravljanje slik, dodajanje videoposnetkov in dokumentov ter organizacija medijskih elementov v knjižnici medijev.
List item icon
S temi funkcijami lahko uredniki ustvarijo privlačno vsebino, ne da bi zapustili delovno okolje, kar povečuje njihovo učinkovitost in produktivnost.
tehnologije

Tehnologije, ki jim zaupamo

Sitefinity
DXP

Napredna CMS Platforma ki je enostavna za: Uporabo, Upravljanje, Razvoj in personalizacijo

Sitefinity Progress logo
uCommerce
eCommerce

Izredno prilagodljiva in nadgradljiva .NET platforma narejena za rast skupaj z vašimi poslovnimi zahtevami.

Ucommerce logo
webflow
web builder

Do spletnega mesta v treh korakih: 1. Izberi predlogo, 2 prilagodi obliko, 3 vnesi vsebino. Izdelava spletnih strani še nikoli ni bila tako ensotavna in hitra.

orodje

Zakaj izbrati Umbraco?

Prednosti uporabe Umbraca:

List item icon
Učinkovitost: Orodja za upravljanje vsebine, ki optimizirajo vaš delovni tok in prihranijo čas.
List item icon
Uporabniška izkušnja: Prilagodljive predloge in postavitve, ki bodo navdušile obiskovalce z brezhibno in privlačno uporabniško izkušnjo.
List item icon
Stroškovna učinkovitost: Cenovno ugodni načrti, prilagojeni vsakemu proračunu, zagotavljajo visoko donosnost naložbe.
List item icon
Prilagodljivost in skalabilnost: Umbraco vam omogoča, da prilagajate svoje spletno mesto glede na potrebe vašega podjetja. Sistem se dinamično prilagaja in raste skupaj z vašim podjetjem in potrebami.

Umbraco ni le odličen CMS - je ključ do uspeha vaše digitalne strategije. S svojimi prilagodljivimi funkcijami, enostavno uporabo in zanesljivostjo omogoča, da vaše spletno mesto izstopa iz množice in doseže svoj polni potencial. Ne glede na velikost vašega podjetja ali vaše cilje, Umbraco je naložba v prihodnost, ki vam bo zagotovila konkurenčno prednost in občudovanje vaših obiskovalcev.

projekti

Izbrani projekti marketinške avtomatizacije

Bi želeli videti, kako deluje orodje v praksi?

Rezervirajte 20-minutni spletni termin z našim strokovnjakom za marketinško avtomatizacijo in raziščite možnosti, kako lahko povečate učinkovitost vaših aktivnosti s pomočjo Umbraca. Kontaktirajte nas in skupaj zgradimo močno in privlačno spletno prisotnost in vas pospremimo na poti do digitalnega uspeha.

Stopite v stik z nami
Hvala!
Prosimo, preverite vnesene podatke.