Golden ink
GoldenInk

Produktni konfigurator

Za butično trgovino GoldenInk, ki ustvarja in prodaja nakit po meri, smo ustvarili spletno trgovino s konfiguratorjem s pomočjo katerega si kupec ustvari lasten nakit. Interaktivno kreiranje nakita kupcu omogoča, da v realnem času vidi izgled svoje kreacije in jo po potrebni prilagaja trenutnemu navdihu.

Storitve in tehnologija

List icon
Zasnova uporabniške izkušnje (UX)
List icon
Razvoj konfiguratorja
List icon
Razvoj spletne strani in spletne trgovine
List icon
Projektno vodenje in svetovanje
List icon
Tehnologija: Webflov in dinamični obrazci
Image services
Opis projekta

ROMANTIČEN DESIGN, KI INSPIRIRA

Naročnik je želel, da spletna stran inspirira potencialnega kupca, da si ustvari lasten nakit zase ali za darilo. Ker se nakit običajno kupuje ob posebnih priložnostih, je bila želja, da je design romantičen, v nežnih pastelnih tonih in da vsebine obiskovalce pritegnejo k raziskovanju in nakupu.

Enostavno urejanje uredniške vsebine
Golden ink

KONFIGURATOR ZA IZDELKE PO MERI

Spletna trgovina omogoča, da obiskovalec postane kreator lastnega nakita. S pomočjo produktnega konfiguratorja lahko obiskovalec s tremi glavnimi dimenzijami ustvari neskončno število kreacij. Pri čemer ima ves čas pred seboj vizualizacijo končnega izdelka.

Informacijska arhitektura splete trgovine in zalednih sistemov

Enostavno urejanje spletne strani in trgovine

S pomočjo urednikom prijaznega vmesnika, ima naročnik popolno svobodo pri urejanju spletne strani, vsebin in slik. Prav tako lahko za potrebe kampanj ustvarja pristajalne strani po meri. Za objavo novega članka ali dodajanje novih izdelkov, urednik ne porabi več kot 1-2 minuti.

Golden ink testimonial

Saša Pavlovski

Delo z ekipo Varea je pravi užitek. So izredni strokovnjaki, ki se posvetijo naročniku in predlagajo rešitve, ki so najbolj primerne za obseg poslovanja in ambicije podjetja. Čeprav smo popolnoma samostojni pri urejanju strani, pa nam vedno priskočijo na pomoč, ko želimo nadgraditi našo trgovino. – Saša Pavlovski, so-ustanoviteljica GoldenInk

Se lotevate digitalnih projektov?

Prenavljate spletno stran ali spletno trgovino?
Potrebujete nasvet, katera tehnologija je primerna za vaše podjetje in cilje?
Bi radi povezali marketing in prodajo, ter povečali njuno učinkovitost?

Stopite v stik z nami