BTC nomination website of the year
BTC City

Znižanje odvisnosti od IT podpore za več kot 80%

Postavitev obsežne in kompleksne strani na Sitefinity CMS platformi, ki omogoča enostavno upravljanje vsebin, popolno kontrolo marketinga nad vsebinskimi moduli in kreiranjem pristajalnih strani in s tem znižanje odvisnosti od IT podpore za več kot 80%. Kljub kompleksnosti spletne strani, zaradi specifik, ki jih zahtevajo različne lokacije, storitve in ponudniki, pa je upravljanje s spletno stranjo preprosto kot urejanje dokumentov.

Naše storitve

List icon
Implementacija Sitefinity CMS
List icon
Prenos razreza v Sitefinity CMS
List icon
Arhitektura in razvoj vsebinskih modulov v Sitefinity CMS
List icon
Implementacija Import API Sitefinity CMS
List icon
Implementacija CLUDO AI Search
List icon
Gostovanje in podpora Sitefinity CMS
Image services
tehnologije

Uporabljene platforme

Sitefinity
DXP

Napredna Digital Experience Platforma ki je enostavna za: uporabo, upravljanje, razvoj in personalizacijo.

Sitefinity Progress logo
Cludo AI

Cludo je platforma za iskalnike na spletnih straneh, zasnovana tako, da pomaga vašemu spletnemu mestu in marketinškim ekipam ustvariti spektakularno izkušnjo obiskovalcev.

Cludo logo
Hetzner
Gostovanje
hetzner
Opis projekta

Robustna Sitefinity CMS platforma, ki marketingu daje popolno kontrolo nad upravljanjem vsebin

BTC City je želel prenoviti spletno mesto na način, da bo čim bolje izpostavil ponudbo svojih najemnikov, jim dal možnost objave akcij, promocij in dogodkov, ter platformo za vsebinski marketing. Ključna zahteva je bila, da je CMS platforma enostavna za uporabo, zanesljiva, nadgradljiva in povezljiva z njihovimi ostalimi zalednimi sistemi.

BTC web page

Poudarek na vsebinskem marketingu

Spletno mesto služi kot predstavitev posameznih trgovcev in njihove ponudbe skozi vsebinske članke. Vsak članek nudi tudi možnost izpostavitve posameznega ponudnika, kar uporabnikom omogoča direkten prehod iz vsebinskega dela v trgovinski del. Članki, pa s pomočjo objav na družebenih omrežij, služijo kot generator obiska spletnih strani

BTC shopping

V službi obiskovalca

Naročnik je želel obiskovalcem poenostaviti pregled nad odpiralnimi časi v realnem času. Naloga zveni enostavno, se pa v primeru BTC City precej zakomplicira, saj se delovni čas nastavlja na ravni posamezne trgovine in ne zgolj lokacije. Z malo programiranja in prilagoditve zalednega sistema, lahko obiskovalci spletne strani vsak trenutek preverijo ali je njihova trgovina v tem trenutku odprta.

BTC visitors

Se lotevate digitalnih projektov?

Prenavljate spletno stran ali spletno trgovino?
Potrebujete nasvet, katera tehnologija je primerna za vaše podjetje in cilje?
Bi radi povezali marketing in prodajo, ter povečali njuno učinkovitost?

Stopite v stik z nami