Support us on Behance by clicking “Appreciate” button 👍
Spletna stran

Sportina Fashion

Spletno mesto za vse ljubitelje mode

Datum
October 2018
Naročnik
Sportina Bled d.o.o.
Povezava
Poglej

Sportina Group je vodilni trgovec z modo v regiji. Z več kot 350 trgovinami v 11 državah in 80+ modnimi znamkami, ustvarja modne trende regije. S posodobitvijo spletnega mesta za njihovo znamko XYZ in nadgradnjo v spletni katalog se Sportina Group pozicionira kot ključno stičišče vseh modnih navdušencev.

Izhodišča oz. cilji spletnega mesta Sportina.fashion, ki smo jih zasledovali pri ustvarjanju novega epicentra mode, so bila:

- Ustvariti navdihujočo modno izkušnjo na spletu;

- Pripeljati obiskovalce spletnega mesta v fizično trgovino.

Izbrana platforma

Spletno mesto smo postavili na platformi Sitefinity, ki naročniku omogoča samostojno urejanje vsebin, foto-gradiva, kreiranja pristajalnih strani in popolno uredniško ter oblikovalsko svobodo. Trenutno spletno mesto obsega  4 jezikovne različicah.

Ker je moda vse hitrejša in se trendi menjavajo hitreje kot letni časi, je bilo ključno, da smo za naročnika izbrali platformo, ki jim omogoča samostojno delo in popolno svobodo nad urejanjem vsebin. Poleg kataloga aktualnih oblačil, ki se ga dnevno nadgrajuje in spreminja, spletna stran zajema tudi dinamične vsebine, katerih namen je ustvarjanje navdihujočih vsebin, ali komuniciranje posebnih ponudb in ugodnosti. Tudi tukaj ima naročnik popolno svobodo pri kreiranju teh vsebin, izboru materiala in jezikih v katerih bodo posamezne vsebine objavljene. Kar je pa še najlepše, urejanje vsebin je tako enostavno kot v Wordu ali Powerpointu.  

Naše storitve

Arhitektura domenske politike

Načrtovanje uporabniške izkušnje

Oblikovanje

Implementacija Sitefinity CMS platforme

Izvedba in programiranje

Naše storitve

DIGITALNA STRATEGIJA
DIGITALNE KAMPANJE
MARKETINŠKA AVTOMATIZACIJA
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Več referenc

Vse reference

Kaj lahko naredimo za vas?

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se vam oglasimo.
Izjava o zasebnosti

Zaupajo nam