Support us on Behance by clicking “Appreciate” button 👍
Spletna stran

IEDC: Moderno in prodajno usmerjeno spletno mesto

Ključen prodajni kanal, ki zadovolji akademske in estetske kriterije

Datum
July 2016
Naročnik
IEDC - Poslovna šola Bled
Povezava
Poglej

IZZIV NAROČNIKA

IEDC – Poslovna šola Bled je že več kot 30 let gibalo sprememb na področju razvoja managementa v Evropi in je v času svojega obstoja izobrazila že več kot 85.000 managerjev iz 85 držav sveta.  Ključne stične točke s potencialnimi študenti so: spletna stran poslovne šole, forumi različnih združenj poslovnih šol, družbena omrežja ter priporočila alumnijev.

Spletno mesto je ključna stična točka s potencialnimi študenti s celega sveta. IEDC je želel spletno mesto, ki bo po eni strani že s celostno podobo dajalo vtis butične mednarodne poslovne šole, ki se ponaša s svojo lokacijo in poudarkom na umetnosti. Po drugi strani, ki je poslovno najpomembnejša, pa mora spletna stran biti ključno prodajno orodje in stičišče alumnijev, profesorjev in trenutnih študentov.

NAŠE STORITVE

Raziskovanje

Za končen uspeh je bila ključna dobra priprava projekta, ki se je začela s popisom vseh funkcionalnosti spletnega mesta in nalog, ki jih mora opraviti. Hkrati smo izvedli raziskavo med profesorji, študenti, zaposlenimi in obiskovalci spletne strani, kaj so njihova pričakovanja in potrebe, ki jih želijo razrešiti s pomočjo naše spletne strani.

Načrtovanje

Na podlagi person in nalog, ki jih mora spletna stran opraviti (jobst to be done), smo zasnovali delovne tokove (workflow) in pripravili žične modele spletne strani s podrobnim popisom posameznih funkcionalnosti in povezovanja z marketing automation orodjem ter members only delom spletnega mesta.

Ker je velik poudarek na prodajni usmerjenosti spletnega mesta, je bilo v fazi načrtovanja ključno, kako predstaviti vse vrste programov na čimbolj strukturiran in pregleden način. Ter obiskovalcem omogočiti enostavno iskanje programov, po vnaprej določenih kriterijih. Vsaka stran, pa se mora zaključiti z jasnim pozivom k akciji.

Oblikovanje

Pri oblikovanju smo zasledovali dva cilja: preglednost/uporabnost in experience (obiskovalcem pričarati občutek, kot da bi bili na šoli). Ključni stebri oblikovanja so bile lastne fotografije šole, prostorov, profesorjev in udeležencev.  S pomočjo infografik smo vizualizirali ključne podatki in obiskovalcem omogočili, da z enim pogledom pridejo do ključnih informacij.

Izvedba

Spletno mesto stoji na platformi Sitefinity CMS platformi, ki naročnikom omogoča enostavno upravljanje vsebin, kreiranje obrazcev in SEO optimizacijo.

Sitefinity orodje za upravljanje vsebin

Sitefinity orodje za upravljanje vsebin

Naše storitve

DIGITALNA STRATEGIJA
DIGITALNE KAMPANJE
MARKETINŠKA AVTOMATIZACIJA
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Več referenc

Vse reference

Kaj lahko naredimo za vas?

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se vam oglasimo.
Izjava o zasebnosti

Zaupajo nam