Support us on Behance by clicking “Appreciate” button 👍
Spletna stran

ART CAFE

Preprosto in moderno spletno mesto za lažje in bolj učinkovito komuniciranje z gosti

Datum
July 2019
Naročnik
ART CAFE
Povezava
Poglej

IZZIV NAROČNIKA

ART CAFE BAR  – Glavni izziv naročnika je predstaviti novo ponudbo zajtrkov, kosil ter tapas večerij obstoječim in novim potencialnim gostom ter urediti (digitalizirati) sistem rezervacij. Spletno mesto se postavlja kot ključna stična točka komunikacije z gosti.

Glavni cilj spletnega mesta je bilo omogočiti gostom preprosto rezervacijo mize preko spleta »book a table« ter zaledni sistem, ki omogoče hiter ter pregleden seznam vseh rezervacij.

NAŠE STORITVE

Načrtovanje

Ker je velik poudarek na prodajno/reklamni usmerjenosti spletnega mesta, je bilo v fazi načrtovanja ključno, kako predstaviti vso ponudbo na čimbolj strukturiran in pregleden način, ter obiskovalce navdušiti s privlačno prezentacijo pijač in hrane, po vnaprej določenih kriterijih. Poleg navedenih stvari je bilo posebno pomembno načrtovanje naročnikove želje po spletni rezervaciji mize, kar je tudi posebnost spletnega mesta.

Oblikovanje

Pri oblikovanju smo zasledovali dva cilja: preglednost/uporabnost in navdušujoč experience. Ključni stebri oblikovanja so bile lastne fotografije, prostorov, gostinske ponudbe in zaposlenih.

Izvedba

Spletno mesto stoji na platformi Webflow, ki naročnikom omogoča enostavno upravljanje vsebin.

Naše storitve

DIGITALNA STRATEGIJA
DIGITALNE KAMPANJE
MARKETINŠKA AVTOMATIZACIJA
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Več referenc

Vse reference

Kaj lahko naredimo za vas?

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se vam oglasimo.
Izjava o zasebnosti

Zaupajo nam