Spletna mesta

Vodno mesto Atlantis: Izdelava spletne strani

Za Atlantis vodno mesto smo izvedli postavitev spletnega mesta na Sitefinity CMS platformi, ki urednikom spletne strani omogoča samostojno urejanje in nadgrajevanje strani. Stran je postavljena v dveh jezikih in omogoča enostavno urejanje.

Je najbolj atraktivno vodno mesto v Ljubljani, ki navdušuje mlade in mlade po srcu. Ponuja sprostitev, zabavo in rekreacijo na enem mestu. Tako ob zimskih kot poletnih dneh. Pestra ponudba storitev in atrakcij pa predstavlja tudi izziv, kako jih na čimbolj pregleden način predstaviti obiskovalcu spletne strani in vzpodbuditi obisk Vodnega mesta Atlantis in omogočiti nakup storitev in vstopnic kar od doma.

Navigacija po sistemu »Jobs to be done«

Za lažjo navigacijo po spletnem mestu, je le to organizirano v smiselne sklope, ki uporabniku že na prvi pogled omogočijo lažje brskanje po strani. Stran je organizirana v tri ključne sklope in sicer:

  • Družinska doživetja
  • Programi za otroke
  • Razvajanje in sprostitev

Interaktiven zemljevid

Za vse obiskovalce, ki se prvič ali po daljšem času podajajo v Atlantis ali preizkušajo novo ponudbo, smo zasnovali interaktiven zemljevid, ki na grafičen način prikaže, kje se določena storitev ali objekt nahaja v celotnem kompleksu.

Semaforji

Z uporabo semaforjev, ki jih urednik nastavi na enem mestu, vidni so pa na vseh podstraneh, uporabnik že na prvi pogled vidi, katere storitve in kateri objekti trenutno delujejo oz. so zaprti. Kar je še posebej aktualno v času trenutnih omejitev zaradi epidemije.

Pregledna predstavitev ponudbe

Predstavitev ponudbe je razdeljena v dva sklopa. V prvem sklopu se predstavi pregled ponudbe z osnovnimi podatki

S klikom na osnovno ponudbo pa se odpre detajlni pogled z opisom objekta ali storitve

In cenik, ki bo v naslednji fazi omogočal tudi nakup vstopnice ali rezervacijo termina preko spleta.