Spletna mesta

Tom Tailor: Izdelava spletne trgovine

Po tem ko je izbruh Covid-19 povzročil zaprtje večine njihovih maloprodajnih trgovin v regiji, so morali hitro prilagoditi situaciji in se podati v svet spletnih trgovin. Ker njihova takratnja platforma spletne strani ni bila primerna za elektronsko poslovanje in ni bila uporabniku prijazna, so se želeli, da bo platforma, ki jo bodo izbrali za novo spletno trgovino dovolj robustna in prilagodljiva, da bo lahko rastla z njimi.

Po zaprtju trgovin zaradi covida-19, smo za TomTailor zasnovali in zgradili celostno izkušnjo e-poslovanja in popolnoma integrirano spletno trgovino. Platformi na katerih stoji spletna trgocina omogočata, da lahko vsi zaposleni v marketingu in prodaji urejajo in upravljajo s spletnim mestom in spletnim katalogom brez zunanje pomoči. 

Projekt je bil uspešno zaključen v dveh mesecih in pol. Ekipa Varea je uspešno znižala čas implementacije sprememb spletne strani iz enega tedna na eno uro in s tem zmanjšala stroške zunanje podpore za 40%.  

Skupina TomTailor spada med vodilna evropska podjetja na področju mode in življenjskega stila. Kot mednarodno in vertikalno usmerjeno podjetje, se osredotočajo na modna casual oblačila.


Vareo nam je pomagal, da smo brez težav in v rekordnem času odprli nov prodajni kanal. Zgradili so nam celovito izkušnjo digitalnega e-poslovanja in popolnoma integrirano platformo, ki našim zaposlenim omogoča enostavno uporabo. Projekt je bil uspešno zaključen v dveh mesecih in pol. Najboljša stvar pa je, da zdaj lahko vsi zaposleni urejajo katalog spletne trgovine brez odvisnosti od zunanje podpore. Ekipa Varea nam je skrajšala čas implementacije sprememb na spletni strani iz enega tedna na eno uro ter znižala stroške zunanje podpore za 40%. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja, kjer bomo to rešitev razširili tudi na druge evropske trge. - Aljoša Bajrović, generalni direktor, Tom Tailor SEE