Spletna mesta

BTC City: Prenova spletnega mesta

Postavitev obsežne in kompleksne strani na Sitefinity CMS platformi, ki omogoča enostavno upravljanje vsebin, popolno kontrolo marketinga nad vsebinskimi moduli in kreiranjem pristajalnih strani in s tem znižanje odvisnosti od IT podpore za več kot 80%. Kljub kompleksnosti spletne strani, zaradi specifik, ki jih zahtevajo različne lokacije, storitve in ponudniki, pa je upravljanje s spletno stranjo preprosto kot urejanje dokumentov.

Robustna Sitefinity CMS platforma, ki marketingu daje popolno kontrolo nad upravljanjem vsebin.

BTC City je želel prenoviti spletno mesto na način, da bo čim bolje izpostavil ponudbo svojih najemnikov, jim dal možnost objave akcij, promocij in dogodkov, ter platformo za vsebinski marketing. Ključna zahteva je bila, da je CMS platforma enostavna za uporabo, zanesljiva, nadgradljiva in povezljiva z njihovimi ostalimi zalednimi sistemi.

Poudarek na vsebinskem marketingu.

Spletno mesto služi kot predstavitev posameznih trgovec in njihove ponudbe skozi vsebinske članke. Vsak članek nudi tudi možnost izpostavitve posameznega ponudnika, kar uporabnikom omogoča direkten prehod iz vsebinskega dela v trgovinski del. Članki, pa s pomočjo objav na družebenih omrežij, služijo kot generator obiska spletnih strani

V službi obiskovalca.

Naročnik je želel obiskovalcem poenostaviti pregled nad odpiralnimi časi v realnem času. Naloga zveni enostavno, se pa v primeru BTC City precej zakomplicira, saj se delovni čas nastavlja na ravni posamezne trgovine in ne zgolj lokacije. Z malo programiranja in prilagoditve zalednega sistema, lahko obiskovalci spletne strani vsak trenutek preverijo ali je njihova trgovina v tem trenutku odprta.